Ivan Vranković

Ivan Vranković

Član stranke

Ivan Vranković (1984.), nakon dugogodišnjeg amaterskog bavljenja sportom završio višu trenersku školu pri Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Šest godina je radio kao voditelj sportske akademije sa 150 djece i mnogih sportskih aktivnosti.

Jedan je od pionira razvoja nogometa za djevojčice na području Grada Zagreba, koji danas doživljava svoj punu ekspanziju. Voditelj je sportskih aktivnosti na najvećem sportskom sajmu Sport Fest koji se posljednje 3 godine održava u Poreču i okuplja mnoge sportaše i sportašice te sportske djelatnike oko raznih aktivnosti poput konferencije, sajma sportske industrije te sportskih turnira i prezentacija.

Paralelno s radom u nogometu je završio specijalistički studij za sportski menadžment na Visokoj školi Aspira s ciljem unapređenja svojih vještina i znanja o upravljanju sportom. Kasnije je postao asistent na kolegiju sportskog menadžmenta na istoimenoj visokoj školi.

Vranković je jedan od pokretača Hrvatske asocijacije za sportski menadžment kroz koju danas komuniciraju i iniciraju potrebne promjene i edukativne sadržaje, kako bi se sport transformirao i stavio na mjesto koje mu pripada.

U stranci s Imenom i Prezimenom voditelj je programskog odbora za sport.

Ivan Vranković: Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu.